Spiri
Moderator
|
|
O bijatykach ogólnie 1 Rok, 9 mies. temu
|
Oklaski: 0
|
|
Aby nie robić offtopu w temacie o Def Jam Rapstar robię wam temat. Gadacie o bijatykach wszelakich, kłućcie się i tak dalej.
Moim zdaniem tekken to syf jak ich mało, nie wiem czemu wszyscy to tak lubią. Dużo bardziej wole Soul Calibur który ma klimat i na prawdę potrafi wciągnąć. Daleko mu do króla czyli Mortal Kombat, ale warto zagrać. Def Jam były świetnymi bjatyki, co prawda nie moje klimaty, ale bawiłem się świetnie. Warto wspomnieć o całej serii nawiazującej do WWE, Boku, UFC. Osobiście lubie serię WWE Smackdown vs Raw, daje masę zabawy zwłaszcza z kumplami, głównie przez swoją nie standardowość.
|
|
|
|
Zaloguj siÄ™
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
|
|
|
|
O:O bijatykach ogólnie 1 Rok, 9 mies. temu
|
|
|
UFC Undisputed 2010 mi się bardo podoba. Tego typy gry są według mnie świetne.
|
|
|
|
Zaloguj siÄ™
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
|
Spiri
Moderator
|
|
|
|
|
Dla fanów UFC na pewno, jednak czy jest w stanie zadowolić zwykłych zjadaczy chleba.
|
|
|
|
Zaloguj siÄ™
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie jestem fanem tego typu sportów, interesuje się tylko sportami samochodowymi. Czyli jestem zwykłym wyjadaczem chleba i mnie ta gra się podoba, jej mechanika i nie ma tych beznadziejnych (nie chcę nikogo obrazić) mocy. Po prostu czyste realistyczne lanie po... buziach. I co ważne, gra nie jest prosta.
|
|
|
|
Zaloguj siÄ™
|
|
|
|
Divi
Sunday gamer
|
|
|
|
|
Nie pamiętam już kiedy ostatnio grałem w jakąś bijatykę, więc nie znam tych wszystkich nowych tytułów, ale dla mnie Tekken na zawsze pozostanie najlepszą bijatyką. Na drugim miejscu jakakolwiek bijatyka z udziałem postaci z uniwersum Marvela.
|
|
|
|
Zaloguj siÄ™
|
|
|
|
Spiri
Moderator
|
|
|
|
|
Tekken, niecierpie tego. Wszyscy tak to wychwalają. A tam nie ma żadnego klimatu i nie ma to nic do zaoferowania. Złączyli pare bijatyk w jedną i powstało takie coś. Soul Calibur to jest prawdziwa bijatyka, ma klimat i swój styl. Postacie są różnorodne i każdy znajdzie coś dla siebie. Nie wspomne o Mortal Kombat który dla mnie zawsze był królem bijatyk.
|
|
|
|
Zaloguj siÄ™
|
|
|
|
Divi
Sunday gamer
|
|
|
|
|
Ale po co mi klimat w bijatyce. Od takiej produkcji oczekuję tylko tego, że po włączeniu mogę wybrać postać się bawić. Sam lub ze znajomymi. A wolę Tekkena, bo była to moja pierwsza bijatyka i grałem w nią na pierwszym PlayStation. Ot, taki sentyment.
|
|
|
|
Zaloguj siÄ™
|
|
|
|
Spiri
Moderator
|
|
|
|
|
Gdyby nie krwawy, brutalny i przerysowany klimat Mortal Kombat nie byłby tym czym teraz jest. Uważam ogólnie że każdej grze potrzebny jest klimat. A w Tekkenie go nie ma.
|
|
|
|
Zaloguj siÄ™
|
|
|
|
Divi
Sunday gamer
|
|
|
|
|
Spiri napisał:
Gdyby nie krwawy, brutalny i przerysowany klimat Mortal Kombat nie byłby tym czym teraz jest.
Chyba właśnie dowiedziałem się dlaczego nigdy nie przepadałem za MK. Dla mnie jakiś specjalnie narzucony klimat to beznadzieja. W Tekkenie jeżeli mam ochotę na mroczniejszy klimat, to po prostu zmieniam otoczenie i tyle. I niech mi ktoś powie, że bijący się miś panda nie jest słodki, to łeb ukręcę.
|
|
|
|
Zaloguj siÄ™
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tak tekkena jak i MK traktuję tak samo, dla mnie te gry są identyczne różnią się tylko postaciami i tym co tworzy tło które jak dla mnie nie robi żadnego klimatu bo nie zawracam nigdy na nie uwagi.
|
|
|
|
Zaloguj siÄ™
|
|
|
|
|
|
|
|
Oklaski: 1
|
|
Tekken jest najlepszy. Teraz jak mam PSP to z bratem cały czas się zagrywamy na dwóch konsolkach. Mam jeszcze Street Fighter IV i muszę powiedzieć, że się nie zawiodłem. Na kompie gra się świetnie. Dawniej to się pykało w Virtual Fighter lub Mortal Kombat. Ahhh to były czasy...
|
|
|
|
Zaloguj siÄ™
|
|
|
|
Spiri
Moderator
|
|
|
|
|
Dobrze że miałem to szczęście i wychowałem się na Mortal Kombat. Obecnie dorwałem Dragon Ball Z budokai tenkachi 3, bijatyka świetna, polecam wszystkim, a w szczególności Dragon Ball'a. Ogromne plansze i świetnie pomyślane sterowanie i te epickie ataki.
|
|
|
|
Zaloguj siÄ™
|
|
|
Ostatnio zmieniany: 2010/08/17 00:45 Przez Spiri.
|
|
|
|
|