Home Forum
Forum
Witamy, Gościu Serdeczny
ProszÄ™ zaloguj siÄ™ albo zarejestruj.    Nie pamiÄ™tasz hasÅ‚a?
Strategie
(1 wejść) 1 Gość
W dół
TEMAT: Strategie
BigHunter
Sunday gamer
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Strategie 1 Rok, 9 mies. temu Oklaski: 1
Temat dla wszystkich fanów strategi. Rozmawiajcie, dyskutujcie na temat najbardziej taktycznych gier na świecie.

Zaloguj siÄ™ Zaloguj siÄ™
  Administrator wyłączyÅ‚ możliwość wysyÅ‚ania postów przez anonimowych użytkowników.
Balka
Admin
graph
O:Strategie 1 Rok, 9 mies. temu Oklaski: 0
Jeśli chodzi o strategie to blizzard rządzi. StarCraft i Warcraft nie mają sobie równych. Grałem sobie też kiedyś w Oryginal War też spoko gierka. Miała bardzo fajny klimat.

Administrator wyłączyÅ‚ możliwość wysyÅ‚ania postów przez anonimowych użytkowników.
Divi
Sunday gamer
graphgraph
Jeżeli chodzi o strategie, to tylko seria Total War. Cała reszta może przestać istnieć.

BigHunter
Sunday gamer
graphgraph
O:Strategie 1 Rok, 9 mies. temu Oklaski: 1
Z Total War to grałem tylko w Rome. Ja uwielbiam strategie II Wojenne; Blitzkierg, Company of Heros. Nie ma budowania, ani zbędnych zarządzeń ważne abyśmy przetrwali wojnę. Na drugim miejscu są Settlersi jako gra ekonomiczna. Tutaj mowa o drugiej części, inne mi się nie spodobały. Muszę jeszcze nadrobić duże braki. Już zbieram kasę na Dawn of War czy StarCrafta. W Empire Total War również nie omieszkam zagrać.

Balka
Admin
graph
Dawn of War, Empire Earth (szczególnie 1) też jest pro. Strikte ekonomicznych strategi nie znoszę. A w normalnych RTSach typu star/warcraft podoba mi się to, że jeśli zadbam o dobrą ekonomię (co nie jest w brew pozorom łatwe) i dobrze zbuduję bazę to armia powstaje momentalnie i ciągle można uzupełniać jej braki co skutkuje starciem wroga z powierzchni... mapy.

Spiri
Moderator
graphgraph
Ogólnie to nie stworzono jeszcze strategi która byłaby dobra dla mnie. Kiedyś lubiałem strategie ekonomiczne, ale obocnie to żadna mi się nie podoba. Miałem jeszcze krótką historię z Warcraft 3, ale nie wciągnoł mnie aż tak, abym do dziś grał na battle.net

Do góry