Home Forum
Forum
Witamy, Gościu Serdeczny
ProszÄ™ zaloguj siÄ™ albo zarejestruj.    Nie pamiÄ™tasz hasÅ‚a?
Przygodówki
(1 wejść) 1 Gość
W dół
TEMAT: Przygodówki
Divi
Sunday gamer
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Przygodówki 1 Rok, 5 mies. temu Oklaski: 0
Zakładam temat z myślą o fanach przygodówek. Jakie tytuły najbardziej Wam przypadły do gustu? Jakie polecacie? Mówiąc krótko: ogólnie o przygodówkach.

Zaloguj siÄ™ Zaloguj siÄ™
  Administrator wyłączyÅ‚ możliwość wysyÅ‚ania postów przez anonimowych użytkowników.
Spiri
Moderator
graphgraph
O:Przygodówki 1 Rok, 5 mies. temu Oklaski: 0
The Secred of Monkey Island - genialna przygodówka z wspaniałym humorem
Fahrenhait - klimat i do połowy fabuła. Genialna rozrywka i sekwencje QTE

Administrator wyłączyÅ‚ możliwość wysyÅ‚ania postów przez anonimowych użytkowników.
Balka
Admin
graph
Dawniej grałem w przygodówki teraz są dla mnie kompletnie nudne, ostatnią jaką pamiętam miała w nazwie eldorado i chodziło się w niej na zmianę dwoma typkami co na końcu znaleźli owe złote miasto i wywieźli z niego trochę złota.

BigHunter
Sunday gamer
graphgraph
O:Przygodówki 1 Rok, 5 mies. temu Oklaski: 1
W przygodówki grałem kiedyś, teraz to już jakoś nie mam ochoty. Pamiętam jak grałem w Hopkins FBI lub Holmsa... Ostatnio przeszedłem nawet Cevile i mam zamiar zainstalować Fahrenhaita. Teraz mam ochotę pograć w Art of Murder.

kaczek93
Sunday gamer
graphgraph
Obecnie nie gram w przygodówki ale dawniej gdy miałem bardzo ale to bardzo słabego kompa (8mb na karcie graficznej) pogrywałem w niektóre. Najlepsze w jakie grałem to:
-Larry 7 Miłość na Fali - po prostu geniusz! Polecam tą grę nie tylko fanom przygodówek! Świetna fabuła i polonizacja!
-Syberia
-Najdłuższa Podróż
No i jakiś czas temu przeszedłem Machinarium, było niezłe.
Jak dali w CDA Ceville to również grałem ale to zdecydowanie jedna z najgorszych gier w jakie grałem kiedykolwiek, myślałem że na prawdę znajde tam humor. A znalazłem żenujące i nie śmieszne postacie i denne dialogi.

Balka
Admin
graph
BigHunter napisał:
W przygodówki grałem kiedyś, teraz to już jakoś nie mam ochoty.

BigHunter napisał:
Ostatnio przeszedłem nawet Cevile i mam zamiar zainstalować Fahrenhaita.

BigHunter napisał:
Teraz mam ochotę pograć w Art of Murder.

Trochę przeczysz samo sobie, najpierw piszesz, że nie masz ochoty, a teraz, że jednak masz

BigHunter
Sunday gamer
graphgraph
O:Przygodówki 1 Rok, 5 mies. temu Oklaski: 1
@Balka

Cevile ukończyłem, bo spodobał mi się żartobliwy klimat. A co do Art of Murder to słyszałem, że jest bardzo fajna fabularnie i że jest taki ciekawy klimacik. Ogólnie jakoś mnie nie ciągnie do przygodówek. Gra tylko w jakąś jeżeli ktoś mi jakąś poleci. Ogólnie zostaję prze strategiach i FPSach.

Do góry