|
|
|
Crysis 2 1 Rok, 8 mies. temu
|
Oklaski: 0
|
|
Do premiery nowego crysisa coraz mniej, jak myślicie jakie będą wymagania, czy dobrym pomysłem jest przeniesienie akcji z dżungli do Nowego Jorku?
|
|
|
|
Zaloguj siÄ™
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
|
|
|
|
O:Crysis 2 1 Rok, 8 mies. temu
|
Oklaski: 1
|
|
Moim zdaniem przeniesienie akcji z dżungli do miasta jeszcze bardziej podwyższy wymagania sprzętowe. Budynki, pył itd w wersji "crysisowskiej" to będzie piękny widok, ale ile wymagający od naszej maszyny.
|
|
|
|
Zaloguj siÄ™
|
|
|
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
|
|
|
|
|
|
|
Wydaje mi się, że tym razem gra zostanie lepiej zoptymalizowana i nie będzie tak źle.
|
|
|
|
Zaloguj siÄ™
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mam nadzieję, bo inaczej będę musiał wymienić kompa. ;P
|
|
|
|
Zaloguj siÄ™
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zobaczymy, tak czy inaczej zapowiada siÄ™ ciekawa gra.
|
|
|
|
Zaloguj siÄ™
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Najbardziej jestem ciekaw możliwości kombinezonu głównego bohatera.
|
|
|
|
Zaloguj siÄ™
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Już nie pamiętam, ale były mówione, mają być chyba łączone, że np. na raz masz siłę i szybkość. W sumie nowe chyba też mają być.
|
|
|
|
Zaloguj siÄ™
|
|
|
|
|