Home Forum
Forum
Witamy, Gościu Serdeczny
ProszÄ™ zaloguj siÄ™ albo zarejestruj.    Nie pamiÄ™tasz hasÅ‚a?
Top 5 gier.
(1 wejść) 1 Gość
W dół
TEMAT: Top 5 gier.
Ancient Lord
Admin
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Płeć: Mężczyzna be.player Miejsce: Kraków Urodziny: 05/15
Top 5 gier. 2 lat(a), 10 mies. temu Oklaski: 0
Jak spam to spam

Każdy z Was niech przedstawi tutaj 5 najlepszych gier w jakie grał z krótkim opisem decyzji

Ja:
1. The Elder Scrolls IV: Oblivion - Ogromny świat, żyjąca kraina, po prostu Cyrodil to mój drugi świat
2. The Elder Scrolls III: Morrowind - poprzednik Obka też sprawuje się świetnie. Mimo wieku nadal go kocham mam dziesiątki ukochanych tytułów.
3. Heroes of Might and Magic - Cała seria - wszystkie gry z tej serii podobają mi się tak samo, więc nie mogłem wybrać tej jednej, jedynej :wink:
4. Seria Total War - taki sam przypadek jak wyżej. Kocham wszystkie odsłony serii - jest ona znakomita. Te wielkie bitwy i zarządzanie prowincjami. Ahh....
5. Seria Baldur's Gate - klimat, klimat, klimat. Jeden ze starszych i najlepszych RPG.

Co prawda ciężko mi było wybrać z dziesiątek moich ulubionych tylko 5, ale udało się. Jednak żelazną ręką wybrałem 5. Mam wyrzuty, że jakiejś innej gry nie wrzuciłem do tego rankingu, ale jakby nie było, zawsze bym miał gorycz

Zaloguj siÄ™ Zaloguj siÄ™

Ostatnio zmieniany: 2009/03/29 16:59 Przez Ancient Lord.
  Administrator wyłączyÅ‚ możliwość wysyÅ‚ania postów przez anonimowych użytkowników.
Balka
Admin
graph
O:Top 5 gier. 2 lat(a), 10 mies. temu Oklaski: 0
1. CoD 4 - dobra grafika, świetny dźwięk, krótka lecz zajefajny tryb dla jednego gracza i wyśmienity tryb dla wielu graczy.

2. TDU - spoko grafika, dźwięk podobnie, dużo samochodów i najlepszy multiplayer jaki widziałem w samochodówkach, szkoda, że nie jest lepiej dopracowany.

3. WoW - klimat, dużo ludzi z którymi można pograć, dużo przedmiotów, NCPów. MMORPG, ale jak się wykonuje questy to i fabuła fajna.

4. GRID - super grafika, dźwięk i optymalizacja.

5. GTA (cała saga) - jedyny minus który mnie najbardziej drażni to słaba optymalizacja i mnogość błędów w najnowszej części.

Jeśli tylko 5 to będzie tyle.

Administrator wyłączyÅ‚ możliwość wysyÅ‚ania postów przez anonimowych użytkowników.
Had
Sunday gamer
graphgraph
O:Top 5 gier. 2 lat(a), 6 mies. temu Oklaski: 0
1. Diablo 2 - gra, która może szczycić się tym, że poświęciłem na nią najwięcej czasu ze wszystkich.
2. Need for Speed: Most Wanted - moim zdaniem jeden z najlepszych NFS'ów.
3. Heroes of Might and Magic 3 - o tej grze chyba nie trzeba nic pisać.
4. F.E.A.R. Combat - jeden z najdynamiczniejszych FPS'ów sieciowych.
5. Frontlines: Fuel of War - potwornie grywalny First Person Shooter.

ndysh
nOOb
graphgraph
O:Top 5 gier. 2 lat(a), 6 mies. temu Oklaski: 0
1.Counter Strike 1.6-najlepsza sieciówka w jaką grałem
2.Gran Turismo 4-cholernie grywalna gra i do tego w miare wygląda na wysłużonym PS2
3.Diablo 2-za setki spędzonych godzin przed ekranem monitora
4.Max Payne-za cholernie mroczny klimat i ten gameplay
5.GTA VC-Za swój własny klimat,gameplay i genialny soundtrack

BigHunter
Sunday gamer
graphgraph
O:Top 5 gier. 2 lat(a), 2 mies. temu Oklaski: 1
1. Assassin's Creed - jeszcze w żadnej grze jaką grałem nie czułem takiego klimatu (no może CoD, ale to inne czasy ;P)
2. Call of Duty (seria) - prawdziwa wojna w komputerze
3. Mafia - fabułą w grze jest po prostu cudowną
4. GTA VC - patrz komentarz do gry powyżej
5. Mass Effect - FILMOWOŚĆ!!

Do góry